Dokumentacja do płyty głównej 286.A

Ogłoszenia o poszukiwaniu lub kupnie elementów, urządzeń, sprzętu i literatury związanej z tematyką forum.

Moderatorzy: gsmok, Romekd, tszczesn

Awatar użytkownika
Locutus
1250...1874 posty
1250...1874 posty
Posty: 1332
Rejestracja: sob, 4 sierpnia 2007, 23:09
Lokalizacja: LubLin

Dokumentacja do płyty głównej 286.A

Post autor: Locutus »

Witam.
Wiem, że szanse sa marne ale...

Poszukuję wszelkiej dokumentacji do płyty '286' ze zdjęcia ... (jak widać brakuje w niej kilku elementów więc nawet zdjęcia mi pomogą...).
286_2.jpg

Boguś
2500...3124 posty
2500...3124 posty
Posty: 2863
Rejestracja: sob, 17 stycznia 2004, 22:10
Lokalizacja: Zawiercie
Kontakt:

Re: Dokumentacja do płyty głównej 286.A

Post autor: Boguś »

A ja myślałem ze to tylko do muzeum techniki a ze dobrze płacili to poszło na złom na kilogramy łącznie z dyskami HDD o pojemności poniżej 1G. A było tego ponad 30kg

Awatar użytkownika
Locutus
1250...1874 posty
1250...1874 posty
Posty: 1332
Rejestracja: sob, 4 sierpnia 2007, 23:09
Lokalizacja: LubLin

Re: Dokumentacja do płyty głównej 286.A

Post autor: Locutus »

Boguś pisze:
czw, 23 września 2021, 15:09
A ja myślałem ze to tylko do muzeum techniki a ze dobrze płacili to poszło na złom na kilogramy łącznie z dyskami HDD o pojemności poniżej 1G. A było tego ponad 30kg
No cóż... nie samymi radiami żyje człowiek :lol:

Awatar użytkownika
Marek7HBV
1875...2499 postów
1875...2499 postów
Posty: 1984
Rejestracja: wt, 1 grudnia 2015, 19:26

Re: Dokumentacja do płyty głównej 286.A

Post autor: Marek7HBV »

Niekoniecznie brakuje-czasem były puste gniazda.Trzeba włożyć grafikę i odpalić :roll: Jeżeli procesor i BIOS jest sprawny-to coś wyświetli.A tu https://stason.org/TULARC/pc/motherboards/m286_2.html jest z setka płyt {ale tej nie ma} i może się kiedyś przyda. :D

Awatar użytkownika
Locutus
1250...1874 posty
1250...1874 posty
Posty: 1332
Rejestracja: sob, 4 sierpnia 2007, 23:09
Lokalizacja: LubLin

Re: Dokumentacja do płyty głównej 286.A

Post autor: Locutus »

Marek7HBV pisze:
czw, 23 września 2021, 18:40
Niekoniecznie brakuje-czasem były puste gniazda.Trzeba włożyć grafikę i odpalić :roll: Jeżeli procesor i BIOS jest sprawny-to coś wyświetli.A tu https://stason.org/TULARC/pc/motherboards/m286_2.html jest z setka płyt {ale tej nie ma} i może się kiedyś przyda. :D

Nie no Panowie - bez jaj... za kogo mnie uważacie :lol:

ODPOWIEDZ