Telefunken Magnat

Informacje o wymianie w zakresie tematyki forum.

Moderatorzy: gsmok, Romekd, tszczesn

merk1
375...499 postów
375...499 postów
Posty: 492
Rejestracja: wt, 19 października 2004, 08:35
Lokalizacja: Kraków

Telefunken Magnat

Post autor: merk1 » pn, 16 czerwca 2014, 17:38

Witam
Wymienię polskiego przedwojennego Telefunkena Magnata na jakieś inne radyjko polskie przedwojenne.
Radio jest po kompleksowym przeglądzie i profesjonalnym strojeniu.Odbiera na wszystkich zakresach.obudowa odnowiona, ma nowa politurę.
Wady: nieoryginalne trafo sieciowe, brak tylniej ścianki , brak jednego szczebelka na maskownicy głośnika.
Dla poważnie zainteresowanych wyśle foto na maila.
pozdr
K,.,.,.
KS....

merk1
375...499 postów
375...499 postów
Posty: 492
Rejestracja: wt, 19 października 2004, 08:35
Lokalizacja: Kraków

Re: Telefunken Magnat

Post autor: merk1 » śr, 4 marca 2015, 19:22

Witam
Sprawa nadal aktualna.
gre wchodzi również sprzedaż tego radyjka .
pozdr,.,.,
KS....

adfam
100...124 posty
100...124 posty
Posty: 123
Rejestracja: śr, 10 czerwca 2009, 14:13

Re: Telefunken Magnat

Post autor: adfam » czw, 5 marca 2015, 11:43

Witam
Można parę fotek Magnata na PW? No i jakąś orientacyjną cenę, jeśli można.
Pozdrawiam, Michał

merk1
375...499 postów
375...499 postów
Posty: 492
Rejestracja: wt, 19 października 2004, 08:35
Lokalizacja: Kraków

Re: Telefunken Magnat

Post autor: merk1 » pt, 27 marca 2015, 18:53

Witam
Sprawa dalej aktualna :)
Sprzedaż również możliwa.
pozdr,.,.
KS....

Awatar użytkownika
Mirabelka
125...249 postów
125...249 postów
Posty: 223
Rejestracja: sob, 16 stycznia 2016, 22:46
Kontakt:

Re: Telefunken Magnat

Post autor: Mirabelka » wt, 16 kwietnia 2019, 08:33

Dla obecnych i przyszłych posiadaczy odbiornika Telefunken Magnat CZ wrzucam link. Strona dotycząca uruchomienia i przeróbki tego radia. Jeśli jeszcze ktoś do niej nie dotarł to może się przydać.

http://radio-roehren-etc.de/index.php/e ... d-redesign

ODPOWIEDZ