Nicki w różowym kolorze.
Moderator: gsmok
-
- 75...99 postów
Re: Nicki w różowym kolorze.
Użytkownicy którzy mają nadzorowane posty przez moderatorów-nowi albo ci co podpadli.
- gsmok
- 3125...6249 postów
- Kontakt:
Dokładnie tak. Posty tych Użytkowników muszą być zaakceptowane przez Moderatora przed ich publikacją na Forum. To ograniczenie nie dotyczy jedynie Działu Ogłoszenia. Użytkownik należy do grupy "różowej" czyli grupy stażystów do momentu, aż nie napisze czegoś sensownego w jednym z działów merytorycznych. Czasami wystarczy jeden post, a czasami kilka. To zależy od zawartości wypowiedzi. Wówczas usuwany jest z grupy nadzorowanej i może pisać bez akceptacji postów. Taki system został wprowadzony przede wszystkim jako zabezpieczenie przed różnego rodzaju automatami, dowcipnisiami i reklamodawcami. Jeśli ktoś się zarejestruje i np. zaczyna wypisywać bzdety lub dawać reklamy nie związane z tematyką Forum jest po prostu usuwany.
Różowe nicki mają więc głównie nowi Użytkownicy oraz Ci, którzy dostali ostrzeżenia bo nie przestrzegali regulaminu Forum
.
Różowe nicki mają więc głównie nowi Użytkownicy oraz Ci, którzy dostali ostrzeżenia bo nie przestrzegali regulaminu Forum

Pozdrawiam
GSMOK
GSMOK
Tak jak ja, tylko nie wiem dlaczego. Proszę o zdjęcie różowego koloru z nicka.
- gsmok
- 3125...6249 postów
- Kontakt:
Ponieważ sam przyznajesz się, że nie wiesz dlaczego to utwierdzasz mnie w przekonaniu, że usunięcie koloru różowego byłoby przedwczesne 

Pozdrawiam
GSMOK
GSMOK
Nie wiem gdyż nie ma racjonalnych przesłanek.
Chyba że to dlatego że "nie bo nie" - wtedy rozumiem.
Chyba że to dlatego że "nie bo nie" - wtedy rozumiem.
Pytanie dlaczego użyszkodnik o nicku szaza mający 75 postów zupełnie niemerytorycznych nie ma statusu różowego? Przecież "
Użytkownik należy do grupy "różowej" czyli grupy stażystów do momentu, aż nie napisze czegoś sensownego w jednym z działów merytorycznych. Czasami wystarczy jeden post, a czasami kilka. To zależy od zawartości wypowiedzi. Wówczas usuwany jest z grupy nadzorowanej i może pisać bez akceptacji postów. Taki system został wprowadzony przede wszystkim jako zabezpieczenie przed różnego rodzaju automatami, dowcipnisiami i reklamodawcami. Jeśli ktoś się zarejestruje i np. zaczyna wypisywać bzdety lub dawać reklamy nie związane z tematyką Forum jest po prostu usuwany.
."
Rozumiem że regulamin dotyczy tylko niektórych?
Ja mam kilkaset postów merytorycznych i nadal status rózowy.
Użytkownik należy do grupy "różowej" czyli grupy stażystów do momentu, aż nie napisze czegoś sensownego w jednym z działów merytorycznych. Czasami wystarczy jeden post, a czasami kilka. To zależy od zawartości wypowiedzi. Wówczas usuwany jest z grupy nadzorowanej i może pisać bez akceptacji postów. Taki system został wprowadzony przede wszystkim jako zabezpieczenie przed różnego rodzaju automatami, dowcipnisiami i reklamodawcami. Jeśli ktoś się zarejestruje i np. zaczyna wypisywać bzdety lub dawać reklamy nie związane z tematyką Forum jest po prostu usuwany.

Myślałem, że różowi to kobiety . upss . A Ty po prostu podpadłeś moderacji....Brencik_ pisze:Pytanie dlaczego użyszkodnik o nicku szaza mający 75 postów zupełnie niemerytorycznych nie ma statusu różowego? Przecież "
Różowe nicki mają więc głównie nowi Użytkownicy oraz Ci, którzy dostali ostrzeżenia bo nie przestrzegali regulaminu Forum."
Ja przestrzegam regulaminu oraz w przeciwieństwie do Ciebie nie obrażam innych userów wyzwiskami.
Co do merytoryczności Twoich postów popis jest w wątku audiofilskim, wraz z skasowanymi postami. Oczywiście mam ich kopie . To jest Twoja kultura wypowiedzi ? Taka sama jak na forum AS gdzie jesteś niemile wspominany.
Przecież to Ty mnie zaczepiasz.Spauzuj proszę dla swojego dobra.
1. Kącik audiofilski jest widoczny bez logowania , nowe podforum nie - tak ma być ?
2. Czy tematy z Kąciku audiofilskiego zostaną przeniesione do nowego działu ?
- lamposz
- 625...1249 postów
- Kontakt:
Nowe dział forum z tego co zrozumiałem będzie widoczny tylko dla członków forum, którzy wyrazili chęć przynależności do niego.szaza pisze:1. Kącik audiofilski jest widoczny bez logowania , nowe podforum nie - tak ma być ?
Temat kabli zasilających już został przeniesiony

Poszukuję lamp nadawczo generacyjnych serii T-0x, TBx/xxx, Q-0x, QBx/xxx
Poszukuję 811A/G811, OT400, 833A, OT100, 6146, QE05/40
Pozdrawiam Andrzej
Poszukuję 811A/G811, OT400, 833A, OT100, 6146, QE05/40
Pozdrawiam Andrzej
Już ? To jeden temat a reszta ?lamposz pisze:Nowe dział forum z tego co zrozumiałem będzie widoczny tylko dla członków forum, którzy wyrazili chęć przynależności do niego.szaza pisze:1. Kącik audiofilski jest widoczny bez logowania , nowe podforum nie - tak ma być ?
Temat kabli zasilających już został przeniesiony

Zupelnie nie rozumiem dzialan adminow, strzelanie z armaty do wrobla ?
Czemu jestem różowy ?
Czy z kolegą bręcimiem możemy założyć własny klub na forum ?
Czy z kolegą bręcimiem możemy założyć własny klub na forum ?